Wat is shared dining?
Zoals u kunt zien is onze menukaart veranderd.

Wat is er precies anders?
Nou, de gerechten zijn een verzameling van de traditionele Griekse keuken (zoals u die van ons gewend bent) en de nieuwe Griekse keuken. De gerechten zijn kleiner en dus ook goedkoper geworden en worden zonder garnituur/bijgerecht geserveerd. Zo kunt u meerdere gerechtjes en garnituren bestellen en delen met uw tafelgenoten. Dit is Shared Dining. In Griekenland wordt dit ook Meze genoemd.
Een vorm van social dining.

U kunt natuurlijk ook gerechten met garnituur/bijgerecht naar keuze voor uzelf bestellen.

 

Wilt u toch liever “A la Carte” dineren (zoals op onze oude menukaart) dan kunt u bijvoorbeeld een van onze “Mix schotels” bestellen met een “Trio Garnituur ” (gebakken aardappels, Tzatziki, Griekse salade met feta).

 

Wilt u liever Shared Dining proberen dan raden we 2 a 3 gerechtjes per persoon met garnituren/bijgerechten naar keus aan (afhankelijk van uw trek). U kunt voor- en hoofdgerechten en salades mixen. Deze gerechtjes worden dan geleidelijk aan op tafel gezet zodat u er heel de avond van kunt snoepen en genieten. Het kan natuurlijk ook allemaal tegelijk geserveerd worden of als voor-, tussen- en hoofdgerecht. Precies zoals u aangeeft dat u het ‘t liefst zou willen!

 

Ook kunt u kiezen voor de “Chefs Choices”. Dit zijn door ons geselecteerde Vlees- , Vis-, Vegetarische of een Mix- combinatie van gerechten.

Mocht u nog vragen hebben dan helpen we u natuurlijk graag.

Καλή όρεξη!
(Eet smakelijk!)

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180