Chef’s choice – VLEES (meat) 30
3 vleesgerechtjes / Entrecote (150gr) – Tiganaki (pannetje) met Ossenhaas (50gr), varkenshaas (50gr) en Kipfilet (50gr) in romige saus met groenten – Souflakia Chirina spiesjes varkenshaas (3 x 70gr) /
3 meat dishes / prime rib (150gr) – saucepan with tenderloin, pork tenderloin and chickenbreast in a creamy sauce with vegetables – skewers pork tenderloin
Chef’s choice – VIS (fish) 32,5
3 visgerechtjes / Barboenakia rode mul (2 x 150gr) – Dorade Royale filet (120gr) – Gegrilde Octopus (125gr)
3 fish dishes / red mullet (2 x 150gr) – filet of Gilthead Sea Bream (120gr) – grilled octopus (125gr)
Chef’s choice – VEGA 17,5
3 vegetarische gerechtjes / Kolokithakia & Melitzana gebakken aubergine en courgette met vanille balsamico – Gegrilde groenten
3 vegetarian dishes / Fried eggplant and zucchini with vanilla-balsamico – Grilled vegetables
Chef’s choice – MIX 57
6 gerechtjes (2vlees-2vis-2vega) / Souflakia Kottas spiesjes kipfilet (3 x 70gr) – Lamskoteletjes (Frenched) in rode wijnsaus (3 stuks) – Zalmfilet met knapperige korst uit de oven (150gr) – Psari Plaki kabeljauwfilet (125gr) in saus van witte wijn met groenten – Vega torentje van Courgette en Quinoa – Tomaat en feta – Tirospanakopita souffle gevuld met spinazie en feta
6 dishes (2meat-2fish-2vegetarian) / skewers chickenbreast – Frenched lamb chops in red wine sauce – Baked salmon fillet with crunchy crust (150gr) – Cod fillet (125gr) in white wine and vegetables, Kolokitho Quinoa – Veggie tower ofbaked zucchini and Quinoa – Tomato and feta – Souffle with spinach and feta

Zeker zijn van een plekje?

Reserveer nu een tafel!

DOWNLOAD HIER ONZE MENUKAARTEN

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180