Trio Garnituur 7
kleine Griekse salade, tzatziki, gebakken aardappels of friet
small Greek salad, tzatziki, fried patatoes or fries

Aubergine / Μελιτζάνα Ιμάμ 8,5
gevuld met tomaat - ui - knoflook - geitenkaas - pijnboompitten - gestoofd in olijfolie
eggplant stuffed with tomato - onion - garlic - goat’s cheese and pine nuts - stewed in olive oil
Mediterrasian Broccoli / Μεντιτερασιάτικο Μπρόκολο 7
broccoli met sojasaus - knoflook - geroosterde sesamzaadjes en chili flakes
broccoli with soy sauce - garlic - roasted sesame seeds and chili flakes
Bloemkool Steak / Κουνουπίδι Ψητό 9
gegrild met chimichurri en een frisse saus van citroen en yoghurt
grilled cauliflower steak with chimichurri and a fresh lemon/yoghurt sauce
Vegetarische Mousakas / Χορτοφαγικός Μουσακάς 9,9
ovengerecht van laagjes aardappel - aubergine - courgette - champignon en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
oven dish from layers of patato - eggplant - zucchini - mushroom and kefalotiri cheese covered with bechamelsaus sauce

Rode Mul / Μπαρμπουνάκι 16
gebakken met dressing van olijfolie en citroen (3x 100gr)
fried red mullet wit a olive oil/lemon dressing
Octopus / Χταπόδι 13,9
gegrild met in olijfolie gemarineerde aardappelblokjes (125gr)
grilled octopus with olive oil marinated cubed patato pieces
Zeebaars / Λαυράκι 12,9
op de huid gebakken filet met ratatouille (150gr)
sea bass fillet baked on the skin with ratatouille
Zalm / Σολομός 13
op de huid gebakken filet met dressing van olijfolie en citroen - groene asperges met geroosterde seamzaadjes(150gr)
salmon fillet baked on the skin with olive oil/lemon dressing - green asparagus with roasted sesame seeds

Entrecôte / Αντρεκότ 14,5
prime rib / 200gr
Ossenhaas / Μπον Φιλέ 14,9
in rode wijnsaus met champignons (150gr)
tenderloin in red wine sauce with mushrooms
Lamsschenkel / Κότσι 15,5
in heerlijk zachte jus met zoete aardappelpuree met een toefje frisse yoghurtdip
lamb shank in a soft gravy with sweet patato mash topped with a dash of fresh yoghurt dip
Soufflé / Εξοχικό 12
van flinterdun krokant bladerdeeg gevuld met lamsvlees en groenten
soufflé from paper thin crispy filo pastry stuffed with lamb and vegetables
Pannetje / Τηγανάκι 13,5
met ossenhaas(50gr) - varkenshaas(50gr) en kipfilet met groenten in romige saus
saucepan with tenderloin - pork tenderloin and chicken breast with vegetables in creamy sauce
Mousakas / Μουσακάς 10,5
ovengerecht van laagjes aardappel - aubergine - kalfsgehakt en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
oven dish from layers of patato - eggplant - veal mince and kefalotiri cheese covered with bechamelsaus sauce

 

Bovenstaande gerechten zijn ook als schotel te bestellen met garnituur + € 7
- Griekse salade, tzatziki, gebakken aardappels of friet

all dishes can also be ordered as a platter with sides included + €7
- Greek salad - tzatziki - fries or potatoes

DOWNLOAD HIER ONZE MENUKAARTEN

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180