Barboenakia 15
rode mul (2 x 150gr)
red mullet
Entrecote 13,5
entrecote (150gr)
prime rib (150gr)
Lamskoteletjes 14,5
Lamskoteletjes (Frenched) in rode wijnsaus (3 stuks)
Frenched lamb chops in red wine sauce
Dorade Royale filet 12
Dorade Royale filet (120gr)
filet of Gilthead Sea Bream (120gr)
Arni Marinato 14,5
lamsschenkel uit de oven (350gr)
baked Lamb shank
Tiganaki 12,5
pannetje met ossenhaas (50gr), varkenshaas (50gr) en kipfilet (50gr) en groenten
saucepan with tenderloin (50gr), pork tenderloin (50gr) and chickenbreast (50gr) in a creamy sauce with vegetables
Gegrilde Octopus 11,9
gegrilde Octopus (125gr)
grilled octopus (125gr)
Garnalen Kritharaki 14,9
garnalen Kritharaki “Griekse pasta rijst” (3stuks)
shrimp with Greek rice pasta
Ossenhaas 13,9
in rode wijnsaus met champignons (150gr)
tenderloin in red wine sauce with mushrooms – grilled vegetables (150gr)
Stifado 10,5
gestoofd kalfsvlees (125gr) met in wijn bereide sjalotjes
stewed veal with shallots prepared in wine
Juvetsi Moschari me Kritharaki 10,5
gestoofd kalfsvlees (125gr) met griekse pasta-rijst
stewed veal with greek rice-pasta
Mousakas 9,5
laagjes aardappel, aubergine en gehakt bedekt onder een smeuig laagje bechamelsaus uit de oven
layers of potatoe, eggplant and minced meat covered with a creamy bechamel sauce prepared in oven
Vegetarische Mousakas 8,9
laagjes aardappel, aubergine, courgette, champignons en kefalotirikaas onder een smeuig laagje bechamelsaus uit de oven
layers of potatoe, eggplant, zucchini, mushrooms and kefalotiricheese covered with a creamy bechamel sauce prepared in oven
Zalmfilet 10,9
met knapperige korst uit de oven (150gr)
baked salmon fillet with crunchy crust
Juvetsi Garides 16
garnalen bereid in een saus van room, tomaten, uien en champignons (3stuks)
shrimps in a creamy sauce of tomatos, onions and mushrooms
Psari Plaki 13
kabeljauwfilet (125gr) in saus van witte wijn met groenten
cod fillet in white wine and vegetables
Glossa Gemisti 15
2 tongfiletrolletjes (125gr per stuk) gevuld met zalmfilet in romige saus – panacottaspinazieravioli
stuffed sole fillet and solmon roles in creamy sauce – panacottaspinachravioli
Kotta Smirneeki 9,9
stukjes kipfilet (125gr) in een romige saus van tomaat en knoflook
chicken breast pieces in a creamy sauce of tomatoes and garlic
Lamshaas 13,5
lamshaas(125gr)
lamb fillet (125gr)
3 kleine Burgers 13
3 kleine (Runder) Burgers (3x50gr)
3 small (beef burgers (3x50gr)

Zeker zijn van een plekje?

Reserveer nu een tafel!

DOWNLOAD HIER ONZE MENUKAARTEN

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180