Trio Garnituur 7
kleine Griekse salade, tzatziki, gebakken aardappels of friet
small Greek salad, tzatziki, fried patatoes or fries
Barboenakia 15
rode mul (2 x 150gr)
red mullet
Entrecote 13,5
entrecote (150gr)
prime rib (150gr)
Lamskoteletjes 14,5
Lamskoteletjes (Frenched) in rode wijnsaus (3 stuks) met Kritharaki (Griekse pasta rijst)
Frenched lamb chops (3 piece) in red wine sauce with Kritharaki (Greek pasta rice)
Tsipoura fileto 12
Dorade Royale filet (120gr)
filet of Gilthead Sea Bream (120gr)
Arni Marinato 14,5
lamsschenkel uit de oven (350gr)
baked Lamb shank
Tiganaki 12,5
pannetje met ossenhaas (50gr), varkenshaas (50gr) en kipfilet (50gr) en groenten
saucepan with tenderloin (50gr), pork tenderloin (50gr) and chickenbreast (50gr) in a creamy sauce with vegetables
Giros Fournou 12,5
in de oven geprepareerde Giros (150gr) met champignons, lente-ui, taugé, paprika, balsamico roomsaus, knapperige kaas crust en knoflook
oven prepared Giros with, mushrooms, spring onions, bean sprouts, bell pepper, balsamic cream sauce, crispy cheese and garlic
Giros Burger 9,9
met Griekse signature saus met friet en tzatziki
Giros Burger with Greek signature sauce with fries and tzatziki
Gegrilde Octopus 12,9
gegrilde Octopus (125gr)
grilled octopus (125gr)
Garnalen Kritharaki 14,9
garnalen (3stuks) met Griekse pasta rijst in een saus van tomaten garnaatjes en kreeftenbisque
shrimp (3pieces) with Greek rice pasta in a sauce of tomatoes, shrimp and lobster bisque
Ossenhaas 13,9
in rode wijnsaus met champignons (150gr)
tenderloin in red wine sauce with mushrooms (150gr)
Stifado 10,5
gestoofd kalfsvlees (125gr) met in wijn bereide sjalotjes
stewed veal with shallots prepared in wine
Juvetsi Moschari me Kritharaki 10,5
gestoofd kalfsvlees (125gr) met Griekse pasta rijst
stewed veal with greek rice-pasta
Mousakas 9,5
laagjes aardappel, aubergine en gehakt bedekt onder een smeuig laagje bechamelsaus uit de oven
layers of potatoe, eggplant and minced meat covered with a creamy bechamel sauce prepared in oven
Vegetarische Mousakas 8,9
laagjes aardappel, aubergine, courgette, champignons en kefalotirikaas onder een smeuig laagje bechamelsaus uit de oven
layers of potatoe, eggplant, zucchini, mushrooms and kefalotiricheese covered with a creamy bechamel sauce prepared in oven
Gegrilde Zalmfilet (150 gr) 9,9
gegrilde Zalmfilet
grilled salmon fillet
Glossa Gemisti 15
2 tongfiletrolletjes (125gr per stuk) gevuld met zalmfilet in romige saus - panacottaspinazieravioli
stuffed sole fillet and solmon roles in creamy sauce - panacottaspinachravioli
Exogiko 11
zacht lamsvlees met groenten in een soufflé van bladerdeeg
soufflé from filo pastry with soft lamb meat and vegetables
Kotta Smirneeki 9,9
stukjes kipfilet (125gr) in een romige saus van tomaat en knoflook
chicken breast pieces in a creamy sauce of tomatoes and garlic
Trio Garnituur 7
kleine Griekse salade, tzatziki, gebakken aardappels of friet
small Greek salad, tzatziki, fried patatoes or fries

DOWNLOAD HIER ONZE MENUKAARTEN

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180