Alle gerechten worden geserveerd met Griekse salade, Tzatziki en friet

Aubergine 16
gevuld met tomaat, ui, knoflook, geitenkaas, pijnboompitten, gestoofd in olijfolie
Eggplant stuffed with tomato, onion, garlic, goats cheese, pine nuts, braised in olive oil
Mediterrasian Broccoli 16
met sojasaus, knoflook, geroosterde sesamzaadjes en chili flakes
Mediterrasian Broccoli with soy sauce, garlic, roasted sesame seeds and chili flakes
Bloemkool Steak 15
gegrild, chimichurri en een frisse saus van citroen en yoghurt
Cauliflower Steak grilled, chimichurri and a fresh lemon/yoghurt sauce
Vegetarische Mousakas 17
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, courgette, champignon en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
Vegetarian Mousakas oven dish of layers potatoes, eggplant, zucchini, mushrooms and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce

Rode Mul 25
(3x 100gr) gebakken, dressing van olijfolie en citroen, ratatouille
Red Mullet (3x 100gr) fried, olive oil/ lemon dressing, ratatouille
Octopus 26
(200gr) gegrild, in olijfolie gemarineerde aardappelblokjes
Octopus (200gr) grilled, olive oil marinated cooked cubed potato pieces
Zeebaars 25
(200gr) op de huid gebakken, baby spinazie, asperge, cherry tomaatjes, chili/knoflook boter
Sea bass (200gr) fillet baked on the skin, baby spinach, green asparagus,cherry tomatoes, chili/garlic butter
Zalm 22
(200gr) op de huid gebakken, filet met dressing van olijfolie en citroen, groene asperges met geroosterde seamzaadjes
Salmon (200gr) fillet baked on the skin, olive oil/lemon dressing, green asparagus, roasted sesame seeds

Ribeye 27
(200gr) kalfsjus, knoflookflakes, pastinaakmousse
Ribeye (200gr) veal gravy, garlic flakes, parsnip mash
Ossenhaas 27
(200gr) in rode wijnsaus met champignons
Beef Tenderloin (200gr) in red wine sauce with mushrooms
Lamsschenkel with a dash of fresh yoghurt dip 24
in heerlijk zachte jus, zoete aardappelpuree met een toefje frisse yoghurtdip
Lamb Shank in a soft gravy, sweet potato mash
Soufflé 21
van flinterdun krokant bladerdeeg gevuld met lamsvlees en groenten
Soufflé from paper thin crispy fill pastry stuffed with lamb and vegetables
Pannetje 23
ossenhaas (75gr), varkenshaas (75gr) en kipfilet (75gr) met groenten in romige saus en gesmolten kaas
Saucepan with beef tenderloin(75gr), pork tenderloin(75gr) and chicken breast(75gr) in a creamy sauce with vegetables and melted cheese
Mousakas 19
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, kalfsgehakt en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
Mousakas oven dish from layers of potatoes, eggplant, veal mince and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce
Kalfsvlees 21
met Kritharaki (pastarijst) (gestoofd)
Veal with Kritharaki (pasta rice) (braised)

- minimaal 1 hoofdgerecht per persoon / minimum of 1 main course per person -

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180