Alle gerechten worden geserveerd met Griekse salade, Tzatziki en gebakken aardappeltjes of friet

Aubergine 15
gevuld met tomaat, ui, knoflook, geitenkaas, pijnboompitten, gestoofd in olijfolie /
Eggplant - stuffed with tomato, onion, garlic, goats cheese, pine nuts, braised in olive oil
Mediterrasian Broccoli 15
met sojasaus, knoflook, geroosterde sesamzaadjes en chili flakes
with soy sauce, garlic, roasted sesame seeds and chili flakes
Bloemkool Steak 14
gegrild, chimichurri en een frisse saus van citroen en yoghurt
Cauliflower Steak - grilled, chimichurri and a fresh lemon/yoghurt sauce
Vegetarische Mousakas 16
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, courgette, champignon en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
Vegetarian Mousakas - oven dish of layers potatoes, eggplant, zucchini, mushrooms and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce

Rode Mul (3x 100gr) 23
gebakken, dressing van olijfolie en citroen, ratatouille
Red Mullet - fried, olive oil/ lemon dressing, ratatouille
Octopus (200gr) 24
gegrild, in olijfolie gemarineerde aardappelblokjes
grilled, olive oil marinated cooked cubed patato pieces
Zeebaars (200gr) 23
op de huid gebakken, baby spinazie, asperge, cherry tomaatjes, chili/knoflook boter
Sea bass - fillet baked on the skin, baby spinach, green asparagus, cherry tomatoes, chili/garlic butter
Zalm (200gr) 20
op de huid gebakken, filet met dressing van olijfolie en citroen, groene asperges met geroosterde seamzaadjes
Salmon - fillet baked on the skin, olive oil/lemon dressing, green asparagus , roasted sesame seeds

Ribeye (200gr) 23
kalfsjus, knoflookflakes, pastinaakmousse
veal gravy, garlic flakes, parsnip mash
Ossenhaas (200gr) 23
in rode wijnsaus met champignons
Beef Tenderloin - in red wine sauce with mushrooms
Lamsschenkel 22
in heerlijk zachte jus, zoete aardappelpuree met een toefje frisse yoghurtdip
Lamb Shank - in a soft gravy, sweet potato mash with a dash of fresh yoghurt dip
Soufflé 19
van flinterdun krokant bladerdeeg gevuld met lamsvlees en groenten
from paper thin crispy filo pastry stuffed with lamb and vegetables
Pannetje ossenhaas (75gr), varkenshaas (75gr) en kipfilet (75gr) 21
met groenten in romige saus en gesmolten kaas / with beef tenderloin(75gr),
Saucepan - pork tenderloin(75gr) and chicken breast(75gr) in a creamy sauce with vegetables and melted cheese
Mousakas 17
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, kalfsgehakten kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus
oven dish from layers of potatoes, eggplant, veal mince, and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce
Kalfsvlees 19
met Kritharaki (pastarijst) (gestoofd)
Veal - with Kritharaki (pasta rice) (braised)

 

- minimaal 1 hoofdgerecht per persoon / minimum of 1 main course per person -

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180