Alle gerechten worden geserveerd met Griekse salade, Tzatziki en friet
Aubergine | 16 |
gevuld met tomaat, ui, knoflook, geitenkaas, pijnboompitten, gestoofd in olijfolie | |
Eggplant stuffed with tomato, onion, garlic, goats cheese, pine nuts, braised in olive oil | |
Mediterrasian Broccoli | 16 |
met sojasaus, knoflook, geroosterde sesamzaadjes en chili flakes | |
Mediterrasian Broccoli with soy sauce, garlic, roasted sesame seeds and chili flakes | |
Bloemkool Steak | 15 |
gegrild, chimichurri en een frisse saus van citroen en yoghurt | |
Cauliflower Steak grilled, chimichurri and a fresh lemon/yoghurt sauce | |
Vegetarische Mousakas | 17 |
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, courgette, champignon en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus | |
Vegetarian Mousakas oven dish of layers potatoes, eggplant, zucchini, mushrooms and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce |
Rode Mul | 25 |
(3x 100gr) gebakken, dressing van olijfolie en citroen, ratatouille | |
Red Mullet (3x 100gr) fried, olive oil/ lemon dressing, ratatouille | |
Octopus | 26 |
(200gr) gegrild, in olijfolie gemarineerde aardappelblokjes | |
Octopus (200gr) grilled, olive oil marinated cooked cubed potato pieces | |
Zeebaars | 25 |
(200gr) op de huid gebakken, baby spinazie, asperge, cherry tomaatjes, chili/knoflook boter | |
Sea bass (200gr) fillet baked on the skin, baby spinach, green asparagus,cherry tomatoes, chili/garlic butter | |
Zalm | 22 |
(200gr) op de huid gebakken, filet met dressing van olijfolie en citroen, groene asperges met geroosterde seamzaadjes | |
Salmon (200gr) fillet baked on the skin, olive oil/lemon dressing, green asparagus, roasted sesame seeds |
Ribeye | 27 |
(200gr) kalfsjus, knoflookflakes, pastinaakmousse | |
Ribeye (200gr) veal gravy, garlic flakes, parsnip mash | |
Ossenhaas | 27 |
(200gr) in rode wijnsaus met champignons | |
Beef Tenderloin (200gr) in red wine sauce with mushrooms | |
Lamsschenkel with a dash of fresh yoghurt dip | 24 |
in heerlijk zachte jus, zoete aardappelpuree met een toefje frisse yoghurtdip | |
Lamb Shank in a soft gravy, sweet potato mash | |
Soufflé | 21 |
van flinterdun krokant bladerdeeg gevuld met lamsvlees en groenten | |
Soufflé from paper thin crispy fill pastry stuffed with lamb and vegetables | |
Pannetje | 23 |
ossenhaas (75gr), varkenshaas (75gr) en kipfilet (75gr) met groenten in romige saus en gesmolten kaas | |
Saucepan with beef tenderloin(75gr), pork tenderloin(75gr) and chicken breast(75gr) in a creamy sauce with vegetables and melted cheese | |
Mousakas | 19 |
ovengerecht van laagjes aardappel, aubergine, kalfsgehakt en kefalotirikaas onder een laagje bechamelsaus | |
Mousakas oven dish from layers of potatoes, eggplant, veal mince and kefalotiri cheese covered with bechamel sauce | |
Kalfsvlees | 21 |
met Kritharaki (pastarijst) (gestoofd) | |
Veal with Kritharaki (pasta rice) (braised) |
- minimaal 1 hoofdgerecht per persoon / minimum of 1 main course per person -
Zeker zijn van een plekje?
ADRES
Olympia Kitchen Bar
Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam
OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur
KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur
