AMBIANCE

“Grieks eten in een sfeervolle ambiance” Dat is ons motto. U kunt bij Olympia Kitchen Bar genieten van heerlijke gerechten en bijzondere wijnen in een compleet nieuwe setting. In tegenstelling tot vele Griekse restaurants hebben we gekozen om het interieur volledig aan te passen naar een modern restaurant met veel sfeer.

DE GRIEKSE EN MEDITERRANE KEUKEN

Bij Olympia kunt u genieten van zowel traditionele en moderne Griekse specialiteiten als bijzondere Mediterrane gerechten.

Van de traditionele gerechten zoals de Moussaka en Souflaki tot moderne gerechten zoals een heerlijk malse Entrecote met een jus van kalfsvlees en Ouzo en de Glossa Gemisti-tongfiletrolletjes gevuld met zalmfilet in romige saus en panacotta/spinazieravioli, de keuken van Olympia is op z’n minst heel gevarieerd te noemen.

U kunt bij Olympia Kitchen Bar losse gerechtjes bestellen om te delen met uw tafelgenoten of mix plankjes voor uzelf.

Ook kunt u kiezen uit onze verschillende Chef’s Choices.

WIJNEN

Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld om de vele verschillende gerechten te complimenteren. Op onze wijnkaart kunt u zien dat wij een grote selectie wijnen aanbieden van verschillende wijnhuizen en streken. Naast de bekende Griekse wijnen als Samos, Retsina en Imiglikos kunt u bij restaurant Olympia kiezen uit vele andere bijzondere wijnen uit verschillende landen.

Toch lekker Grieks eten?

Kom afhalen of laat bezorgen!

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

OPENINGSTIJDEN
maandag
16:00uur - 00:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 00:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 01:00uur
zondag
11:00uur - 00:00uur

KEUKEN OPEN
maandag
16:00uur - 22:00uur
dinsdag t/m donderdag
11:00uur - 22:00uur
vrijdag en zaterdag
11:00uur - 22:30uur
zondag
11:00uur - 22:00uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180