AMBIANCE

“Grieks eten in een sfeervolle ambiance” Dat is ons motto. U kunt bij Olympia Kitchen Bar genieten van heerlijke gerechten en bijzondere wijnen in een compleet nieuwe setting. In tegenstelling tot vele Griekse restaurants hebben we gekozen om het interieur volledig aan te passen naar een modern restaurant met veel sfeer.

DE GRIEKSE EN MEDITERRANE KEUKEN

Bij Olympia kunt u genieten van zowel traditionele en moderne Griekse specialiteiten als bijzondere Mediterrane gerechten.

Van de traditionele gerechten zoals de Moussaka en Souflaki tot moderne gerechten zoals een heerlijk malse Entrecote met een jus van kalfsvlees en Ouzo en de Glossa Gemisti-tongfiletrolletjes gevuld met zalmfilet in romige saus en panacotta/spinazieravioli, de keuken van Olympia is op z’n minst heel gevarieerd te noemen.

U kunt bij Olympia Kitchen Bar losse gerechtjes bestellen om te delen met uw tafelgenoten of mix plankjes voor uzelf.

Ook kunt u kiezen uit onze verschillende Chef’s Choices.

WIJNEN

Onze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld om de vele verschillende gerechten te complimenteren. Op onze wijnkaart kunt u zien dat wij een grote selectie wijnen aanbieden van verschillende wijnhuizen en streken. Naast de bekende Griekse wijnen als Samos, Retsina en Imiglikos kunt u bij restaurant Olympia kiezen uit vele andere bijzondere wijnen uit verschillende landen.

Zeker zijn van een plekje?

ADRES

Olympia Kitchen Bar

Schiedamse Vest 2
3011 BA Rotterdam

CONTACT

010 433 49 49
info@olympiakitchenbar.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma, wo en Do van 16:00-22:00uur

Dinsdag gesloten

Vr, Za en Zo van 12:00-22:30uur

olympia-kitchen-bar-logo-wit-180